Harry Potter theme park bilder

Nu finns det bilder från Harry Potter theme park i Orlando

DSC00273.jpg

Gå in här för mer bilder: http://www.mugglenet.com/gallery/thumbnails.php?album=2153

Studera Harry Potter

Nu finns det möjlighet, för de som är intresserade, att studera Harry Potter på Växjö Universitet. Kursen heter "Harry Potter och hans världar" och är på 7,5 högskolepoäng.

Hela kursen läses på distans med hjälp utav en webbaserad lärplattform.

Registrering till kursen sker genom http://www.studera.nu/ och senast den 25 maj.


Källa: rowlingfanclub

Emma och Daniel?

image53


Emma Watson och Daniel Radcliffe sågs på tillsammans på alla hjärtans dag på the Imperial Arms pub i västra London. Ett ögonvittne säger;

"De anlände till puben ganska sent. Klockan var runt tio. De satt utomhus, och använde varandrad kroppar som värmekälla."

"Emma, hade på sig en svart tröja, och tittade nervöst över axeln, som om hon var rädd att bli igen känd. När människor började känna igen paret, och peka på dom, svepte Emma in sig i hennes sjal, så att enbart hennes ögon stack ut."

"Daniel verkade tycka att Emmas nya look var hysteriskt rolig, och började skratta. För att vara ärlig fnittrade Daniel genom hela kvällen. Han betedde sig som en nykär tonåring"

"Paret verkade vara helt upptagna av varandra och dom pratade och skämtade ända tills puben stängde. Då lämnade dom puben, viskandes, med huvudena tätt tillsammans. Dom gick i riktning mot Daniels hus, som ligger nära The Imperial Arms"
 
Passar det ihop? KOMMENTERA


En till skådespelare














En till skådespelare till Harry Potter och halvblods prinsen är klar. Ralph Ineson ska spela dädsätaren Amycus Carrow. Ralph är känd från tv-serien the office

Fenrir Grårygg














David Legeno kommer att spela Fenrir Grårygg i Harry Potter och halvblodsprinsen. Han är känd från filmer som Elisabeth  the golden age. Eftersom han är en varulv är det inte osäkert om hans karaktär kommer aatt vara datagjord i delar av filmen.

Nästafilm på väg!!!:)



image52
Nästafilm ( Harry Potter och halvblodsprinsen) planeras komma ut den 21 november i år!!!! De har nu spelat in den i sex månadetr och har bara fyra månader kvar av inspelnings tiden. Det kan dock vara så att den kommerut i höst i England men vi får väl hoppas på att det är i Sverige. :D

Ingen slemgroda?













Clemence Poesy som spelar Fleur Delacour har inte blivit tillfrågat att spela rollen uppger hon i en intervju. Warner Brothers har inte tillsatt rollen till någon annan som om man pusslar ihop bitarna kommer det inte att bli någon Fleur som det ser ut nu.
Kommer Harry Potter filmerna vara detsamma utan Fleur??

8 Hp filmer??

Det går rykten om att Harry Potter och dödsrelikerna kommer att delas in i två delar eftersom den är så händelserik. Vad tycker ni? Kommer det att bli bättre med två filmer? Kommentera

Harry Potter theme park

Det finns nu uppgifter att Harry Potter parken i Orlando, Florida kommer att öppna den 1 december 2010. Okej, det låter länge och det tycker jag med, men alla ni som fortsätter att vara trogna till HP kommer att upptäcka: det går snabbare än ni tror :)

?

........J.K Rowling var säker på att Emma Watson var rätt person för rollen genom att bara prata i telefon?

Daniel R dumpar Laura

image45
Daniel R och hans Equees-kollega Laura O'Toole har gjort slut.
- Daniel ochjag är fortfarande goda vänner och har kul tillsammans men vi måste vara realistiska, säger Laura i ett utalande.

Så nu alla er som suktar efter D.R, ni har er chans

Pansy Parkison


 image44
Nu vet vi vem som ska spela Pansy Parkinson i nästa hp film, Scarlet Bryne. Warner Brother har ju lyckat väldigt bra med andra roller vad säger ni nu? Ny a eller gamla?

Bok 8?

Som ni troligtvis har hört är det rykten om ännu en hp bok. Vad tror och tycker ni? KOMMENTERA :)


RSS 2.0